VACATURE!!!

12-06-2018

VACATURE!

N&N Dogtrainers is per direct op zoek naar:

Een instructeur (m/v) Gehoorzaamheid (minimaal 2 doordeweekse avonden en zaterdag) voor onze vestiging in Nieuwendijk (Noord-Brabant).

 

Wij zoeken een instructeur die:

* Per direct inzetbaar is.

* Al ervaring heeft met lesgeven op een hondenschool.

* Beschikt over de juiste diploma’s (of bereid is die diploma’s op korte termijn te gaan halen).

* Een echte teamplayer en communicatief vaardig is (zowel met mensen als met honden). Verder vinden wij het belangrijk dat je creatief, innovatief en flexibel bent.

* Een goede gezondheid heeft en bereid is om in weer en wind buiten te staan.

* Minimaal 2 jaar bij ons wil blijven werken.

* Passie heeft voor het vak en vooral voor zijn of haar hobby les wil geven!

 

Het zelf hebben van een sociale hond en reeds gediplomeerd zijn als kynologisch instructeur is een pré!

 

Wij bieden:

* De samenwerking met een leuk en enthousiast team van gedreven instructeurs.

* Een afwisselende (bij)baan als instructeur op een grote en professionele hondenschool met een groot en gevarieerd cursusaanbod.

 * Een uurloon zodra je als 2e instructeur of als zelfstandig instructeur ingezet kunt worden (je loopt eerst minimaal 3 maanden (vrijwillig) mee met één van onze ervaren 

    instructeurs om thuis te geraken in onze manier van trainen).

* De mogelijkheid tot het volgen van bijscholingen.

* De mogelijkheid om op onze hondenschool gratis met je eigen hond te trainen.

 

Sollicitaties kunnen per e-mail verzonden worden aan N&N Dogtrainers, t.a.v. Natascha de Ruyter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien je motivatie, je CV en een recente foto graag tegemoet!

Reageren kan tot 1 juli.

Afwezigheid Nicole!

14-05-2018

Nicole is van 19 mei t/m 19 augustus afwezig en ook per e-mail en telefonisch niet bereikbaar. Het telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag komt hiermee dus ook tijdelijk te vervallen.
 
In de periode van 19 mei t/m 21 juli is haar vervanging als volgt geregeld:
 
• Voor vragen over de cursus Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen Wandelen in de Praktijk kunt u terecht bij onze instructeur Nanja op nummer 06 - 13 04 75 03.
• Voor vragen over de gehoorzaamheidscursussen kunt u terecht bij Natascha op nummer: 06 – 41 22 25 72.
• Voor algemene vragen over gedrag en opvoeding kunt u terecht bij onze instructeur Christa op maandag en donderdag tussen 10.00 - 11.00 uur op nummer 06 - 26 94 56 27.
• Voor vragen over gedragsconsulten en probleemgevend gedrag kunt u terecht bij onze instructeur Manuela op donderdag tussen 19.30 - 20.30 uur op nummer 06 - 21 16 87 02.
• Voor het bestellen van Carnibest of Darf rauw vlees voeding kunt u in deze periode een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit is alleen nodig wanneer u 20 kg of meer tegelijk wilt meenemen. Kleinere hoeveelheden kunt u gewoon op de vaste tijden ophalen zonder afspraak: donderdag van 18.30 - 19.30 uur en zaterdag van 09.00 - 11.00 uur.
• Voor het bestellen van een herhaling van een flesje Bach-bloesems of andere medicatie kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
• Voor vragen over natuurgeneeskunde of een natuurgeneeskundig consult kunt u van 19 mei t/m 19 augustus (dus ook tijdens de vakantiesluiting van de hondenschool) terecht bij O’lijf-collega Audry Wennekers, zie www.naturalsolution.nl. Audry woont weliswaar verder weg, maar zal in deze periode regelmatig in Cromvoirt (bij Drunen/Tilburg, ca. 35 min vanaf Nieuwendijk) en in Zuilichem (bij Brakel / Zaltbommel, ca. 20 min vanaf Nieuwendijk) werken. Audry is van 20 juni t/m 4 juli op vakantie en dan zal O’lijf collega Ilonka Murk www.sensitive-animals.nl beschikbaar zijn voor vragen en/of consulten.
 
Van 22 juli t/m 19 augustus is de hondenschool in zijn geheel gesloten i.v.m. onze zomervakantie. Voor natuurgeneeskunde kunt u in deze periode terecht bij O’lijf-collega Audry Wennekers, zie www.naturalsolution.nl.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID:

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Donderdag 18.30 - 19.30 uur
Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN!

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Zoeken & Apporteren, Speuren, Freestyle Tricks en de theorielessen kunt u bellen naar Natascha:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de Behendigheid en Fysiek Fit kunt u bellen naar Nanja:

BEL: 06 - 13 04 75 03

Voor de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk, indien u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00
Cursustijden maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag 09.00 - 16.00 uur.

Kunt u iets niet vinden?